Waglewscy gir opp sendinger i Treenigheten. «Vel, det skjedde»

0 Comment

Categories :

Wojciech Waglewski kunngjorde på Facebook på onsdag at Waglewscy ikke lenger vil kjøre et show av «Magiel Wagli». på Radio Three:

Og det skjedde. Vårt felles eventyr, Magiel Wagli, er over. Vi var veldig glade for å være vert for hjemmene dine. Vi verdsetter de nye vennene til anledningen og håper å fortsette dem.
Waglewski la til at «avgang av fem fantastiske journalister og kolleger av musikkredaksjonen har sterkt svekket programtilbudet», som til nå var «intergenerasjonell og intergenre».

Måten vi deler med Ania på i en ekstremt Wielkonański og ganske merkelig, som for vår forståelse av gode manerer, styrket stilen til denne helt uberettiget oss i troen på behovet for å forlate. Men vi holder fingrene krysset for hele Metzo musikkmannskap, fordi det er fortsatt den mest interessante og velvillige radio for innfødt kreativitet.
– vi leser i innlegget. Som Waglewski la til, «det viktigste nå er å komme seg ut av det egyptiske mørket liksom og håndtere denne pesten.»

Vi ses og høre et sted der, en dag / f.eks. konserter/. Kan du vurdere deg selv

Wojciech Waglewski og hans sønn Bartosz har løpt siden 2008.

Wojciech Waglewski er grunnlegger og leder av voo voo. I motsetning, «Fisz» med sin bror Piotr «Emade» Waglewski co-skaper gruppen plast

Musikkjournalister forlater Troika
Husk at 9 mars, etter 19 år med radio Three, Anna Gacek sa farvel. Noen dager senere dro Wojciech Mann, tilknyttet stasjonen i 55 år, igjen. Så, for å være anstendig og solidaritet,» Jan Młynarski og Gaba Kulka trakk seg fra radioen. Forrige uke, etter 45 år, forlot Jan Chojnacki kringkasteren.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *