«(Un)venner» er fortsatt gal i teatre, snart historien vil gå til teateret. Hvem er i rollebesetningen?

0 Comment

Categories :

«(Nie)venner» er en av de mest sette polske filmene i år – kinobilletter har allerede kjøpt mer enn 600 tusen. Folk. Historien inspirert av den italienske filmen vil nå bli utstilt av Studio Buffo Theatre. Hvem var med i rollebesetningen?

«Han går bra,» er en forestilling som vil premiere på 5 desember på The Studio Buffo Theatre i Warszawa. Tilpasningen og oversettelsen ble utarbeidet av Bartosz Wierzbięta, som jobbet m.in. ^Shrek» og «Penguins of Madagascar». «Han er en god løgn,» som plager ekteskapelige problemer av middelaldrende par, er regissert av Marcin Hycnar. Dette er – som produsentene lover – en kombinasjon av følsomhet og moodiness en kombinasjon av lys komedie og bitter drama, innebygd i ånden av rensing og strålende dialog.

«Han går bra,» m.in. Olga Bołądź og Bartholomew Topa
Det må innrømmes at skuespillerne i showet presenterer minst lovende. Den polske filmversjonen ble spilt av Maja Ostaszewska, Tomasz Kot, Kasia Smutniak, Łukasz Simlat, Michał Żurawski, Aleksandra Domańska og Wojciech Żołądkowicz. Szymon Bobrowski, Anita Sokołowska, Marcin Perchuć, Olga Bołądź, Wojciech Zieliński, Katarzyna Kwiatkowska, Przemysław Sadowski og Bartholomew Topa skal spille scenen i Warszawa-teateret.

Showet er historien om en gruppe venner som møtes til middag fra tid til annen. Denne gangen planlegger de å se måneformørkelsen sammen. Dens faser i henhold til mange trosretninger påvirker vår oppførsel og humør. Folk kan bli uforutsigbare…

Beskrivelsen lyder: «Det startet som vanlig. Vitser, sladder, kutt – som det er blant venner – muntert. Da noen tilbød spillet. Hva skjer når alle deler innholdet i telefonen, avslører e-post og tekstmeldinger? Det viser seg raskt at på denne måten, ytterligere hemmeligheter skjult ikke bare fra venner, men hovedsakelig ektefeller begynner å komme frem i lyset. I selskapet er det ytterligere konflikter, noe som er vanskelig å løse. Til hvem ‘dimming’ vil komme ut for godt, og hvem vil helt stupe?».

Både «(Un)venner» og «De ligger godt», basert på paolo genovese filmen kjent i Polen under tittelen «Han er godt liggende i fint selskap». Den produksjonen ble tildelt av det italienske filmakademiet med statuetter for beste film og manus i 2016.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *