Slanger 2020. Vi vet nominasjonene til årets verste polske filmer, den beste som vanlig er begrunnelsene

0 Comment

Categories :

Pop Cultural Academy of Everything har annonsert nominasjoner til 2020 Snakes awards i kategorier som ytelse under talent eller den verste scenen. Hva er den verste polske filmen i fjor, vil vi finne ut på april 1.

Nominasjoner for Snakes er ikke bare en liste over titler og navn, men også – ofte veldig morsomme – begrunnelser. For årets verste slange vil de kjempe for den store slangen: «Diablo. Løpet for alt», tildelt for en fantastisk uforanderlig variasjon på «Fast and Furious», og å overtale noen gode skuespillere til å spille så dårlig som de kan; «Fur fra bamse» (nominert til en fantastisk tur til filmen fortid, da vitser var usyret og plottene ble kuttet); «Hvordan gifte seg med en millionær?» (for en fortelling så bannerog stereotypisk at det ville være vanskeligere), «Mish Mash eller Kogel Mogel 3» (for å ødelegge filmlegenden og mønsteret av dårlig videreføring etter år med hiatus) og «Krigstjenere» (for oppsiktsvekkende kino uten sensasjonalisme. Og en oppfølger som ingen ønsket eller trengte, kanskje utover skaperen).

«I år bestemte vi oss for å gi opp kategorien «Special Care Effect», fordi ingenting rystet oss så mye. Vi la også merke til en liten forbedring i polsk kino involvert, og derfor i stedet for kategorien ‘Pinlig film om et viktig tema’ introduserte vi en ny «Worst oppfølger, prequel eller remake'» – informerer Popcultural Academy of Everything. I år paw ikke planlegger å være vert for gallaen, vil dommen bli annonsert på April 1 på internett.

Snakes 2020 – nominasjoner
Stor slange 2020

«Diablo. Race for alt » (dir. Michał Otłowski, Daniel Markowicz; Prod. Daniel Markowicz)
«Pels fra bamse» (dir. Kacper Anuszewski, Michał Milowicz; Prod. Anna Sergei, Michal Milowicz)
«Hvordan gifter jeg meg med en millionær?» (dir. Filip Zylber; Prod. Ryszard Sibilski, Magdalena Cieślak, Magdalena Jaworska, Małgorzata Retei)
«Mish Mash eller Kogel Mogel 3» (dir. Kordian Piwowarski; Prod. Tadeusz Lampka, Ilona Łepkowska)
«Krigstjenere» (dir. Mariusz Gawryś; Prod. Vladimir Niderhaus)

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *