Ryan Gosling vil spille astronaut igjen. Dette er visningen av forfatterens neste roman «The Martian».

0 Comment

Categories :

Ryan Gosling spilte Neil Armstrong i «The First Man», og nå vil han gå ut i verdensrommet igjen. Skuespilleren vil produsere en visning av Andy Weirs «Project Hail Mary». I form vil han spille hovedrollen.

«Project Hail Mary», handler om en astronaut som vil prøve å redde jorden, melder Variety. Dette er den første informasjonen om en stor Hollywood-produksjon siden mange filmprosjekter ble suspendert på grunn av verdens situasjon, og premierer har allerede blitt filmet eller overført til VOD-tjenester.

«Project Hail Mary» med Ryan Gosling vil gjenta suksessen til «The Martian»?
Boken «Project Hail Mary»» er planlagt utgitt neste vår. Andy Weir var vellykket da han ga ut romanen «The Martian» i 2011, og fire år senere laget Ridley Scott en film med Matt Damon. Damon vant en Golden Globe for beste komedie skuespiller for denne rollen. «The Martian»» viste seg også å være årets beste komedie på denne gallaen og ble tildelt syv Oscar-nominasjoner (også for film, for hovedrollen og manus). Filmen har tjent mye penger over hele verden – mer enn 630 millioner dollar.

Ryan Gosling, i 2018, spilte i Damien Chazzelles «The First Man». Manuset (basert på boken av James R. Hansen) fokuserer spesielt på 1961-1969, da Neil Armstrong ble leder av Gemini 8 romferd – som følge av Armstrong-ulykken og den andre astronauten mirakuløst tilbake til jorden. Så ser vi på som et år etter Apollo 1-tragedien, armstrong blir kommandant for Apollo 11-oppdraget og blir på månen som den første mannen i historien. Produksjonen vant en Oscar for beste spesialeffekter.

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *