Pectus-teamet vil møte fans som en del av handlingen

0 Comment

Categories :

Pectus-teamet inviterer deg i dag kl #Kulturalnastrefa. Szczepanik-brødrene vil fortelle oss backstage av albumet «Women/Miller», men fremfor alt vil de fortelle hvordan de skal jobbe med Kayah og huske interessante historier fra musikkvideoplanen for sangen «»Passage».

På denne vanskelige tiden for kunstnere, Agora Forlag i samarbeid med Gazeta.pl og Wyborcza.pl initiert en handling #Kulturalnastrefa – en rekke online aktiviteter, takket være hvilke lyttere og lesere vil være i stand til å bruke kulturen uten å forlate huset. Pectus-gruppen var involvert i prosjektet.

Vi støtter kultur! Bli med i handlingen #Kulturalnastrefa – Pectus

26. mars feiret Wojciech Młynarski sin 79-årsdag. Bursdag. Som en del av minnet om denne fremragende polske poecie, presenterte bandet Pectus og Kayah en musikkvideo som ble spilt inn i fjor. Singelen «Ride»» er en del av albumet «Women/Wojciech Młynarski», som hadde premiere i november i fjor.

– For meg er det alltid en stor og nådeløs glede å synge personlig med Kayah. Jeg er glad for at hun denne gangen bestemte seg for å akseptere vår invitasjon. Wojciech Młynarskis ord sunget av henne er fulle av varme og følsomhet – sa Tomasz Szczepanik, vokalist i Pectus. Om musikkvideofor «Przejazd»» sa han:

I vår video forteller vi historien om unge mennesker på jakt etter kjærlighet. Hver av dem har sin egen lidenskap. Han elsker bølger og surfing, hun reiser verden rundt, får inspirasjon, komponerer … Deres stier krysser … Våre helter er autentiske figurer. Sanne entusiaster, elskere i sine lidenskaper. Pass på at du sjekker ut klippet for å se hvordan de håndterte skuespilleroppgaven.
Kayah snakker også om å jobbe med Pectus i superlativer. – Å jobbe med gutta fra Pectus-teamet er alltid ren glede, selv om Tom vet utmerket godt hvordan den endelige effekten skal se ut, så han kan være svært krevende. Jeg er veldig glad for at guttene valgte for meg teksten «»Przejazd»» av Wojciech Młynarski – sier kunstneren og legger til: – Når i min sending «»Her og nå», i Meloradi møtte jeg paulina Młynarska, hun nevnte for meg at hun var inspirasjonen for pappa til å skrive denne teksten og visste nøyaktig på hvilket tidspunkt av livet hun ble født.

Som en del av handlingen #Kulturalnastrefa alle produkter på kulturalnysklep.pl, inkludert albumet «Women/Miller», kan kjøpes med ytterligere 20% rabatt! Bare skriv inn koden: CULTURALZONE når du legger inn en bestilling.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *