Pectus og Kayah husker wojciech Młynarskis arbeid. Se musikkvideoen

0 Comment

Categories :

Pectus og Kayah husker arbeidet til Wojciech Młynarski, som skulle feire sin 79-årsdag den 26.

«Przejazd» er en vakker musikalsk tolkning av wojciech Młynarskis ord fremført av Pectus og Kayah.

26. mars feiret Wojciech Młynarski sin 79-årsdag. Som en del av minnet om denne fremragende polske poecie, presenterer artister en musikkvideo, som ble spilt inn i fjor. Singelen ble en del av albumet «Women/Wojciech Młynarski», som hadde premiere i november i fjor. Vi kan allerede se musikkvideoen for denne sangen, fremført av de ungarske brødrene.

Wojciech Młynarski er en fremragende polsk poet, låtskriver, regissør og utøver av forfatterens sang. Satiriker, oppmerksom observatør av virkeligheten, kabaret kunstner. I mange kretser regnes han som den mest fremragende låtskriveren i etterkrigshistorien til litterær kabaret i Polen. Hans arbeid er fortsatt tidløs, og selv om det er skrevet for mange år siden, gjør han det fortsatt mulig å identifisere seg med det. Denne tanken førte pectus teamet til å lage albumet «Women/Wojciech Młynarski». En av sangene på dette albumet er sangen «»Passage», som bandet inviterte kayah til. Å være en reise er ikke bare en ekte reise, det handler også om å være i prosessen, i konstant utvikling, i transformasjon, ikke bosette seg på laurbærene dine … Som Miller skrev, «Jeg foretrekker å bo mellom, på vei fra til og i håp …».

Bilder for musikkvideoen «Ride» ble opprettet i slutten av november 2019 på Tenerife. På invitasjon fra kunstnerne i bildene for klippet deltok: Kuba Kuzia – polsk mester i surfing og Matilda Makowska – en ung sanger og komponist, hvis mange vakre forestillinger kan bli funnet på YouTube. For begge var dette den første skuespillerutfordringen i deres liv.

Kameraet fanget også vakkert kjemien som dannes mellom Thomas Szczepanik og Kayah mens de synger sammen. Szczepanik sa:

For meg er det alltid en stor og nådeløs glede å synge med Kayah personlig. Jeg er glad for at hun denne gangen bestemte seg for å akseptere vår invitasjon. Wojciech Młynarskis ord hun sunget er fulle av varme og følsomhet.

Kayah: Paulina Młynarska nevnte for meg at hun var inspirasjonen for sin far til å skrive denne teksten
– I vår video forteller vi historien om unge mennesker på jakt etter kjærlighet. Hver av dem har sin egen lidenskap. Han elsker bølger og surfing, hun reiser verden rundt, får inspirasjon, komponerer … Deres stier krysser … Våre helter er autentiske figurer. Ekte entusiaster, elskere i sine lidenskaper – legger Tomasz Szczepanik fra teamet Pectus. Kayah snakker om samarbeid:

Å jobbe med gutta fra Pectus-teamet er alltid ren glede, selv om Tom vet utmerket godt hvordan den endelige effekten skal se ut og kan være svært krevende. Jeg er veldig glad for at guttene valgte for meg teksten «Przejazd» av Wojciech Młynarski. Da jeg i min «Her og nå», i Meloradi, møtte Paulina Miller, nevnte hun for meg at hun var inspirasjonen til faren til å skrive denne teksten og visste nøyaktig hvilket øyeblikk av livet hun ble født.
– Szczepaniki brødre er fantastiske musikere, med stort talent for vakre melodier. De er også gode sosiale følgesvenner, så på nyheten om en felles tur til Tenerife på planen for musikkvideoen var jeg veldig fornøyd. Jeg elsker å huske to unge mennesker som spiller et par forelsket… Vakker, naturlig og søt. «Det var et fantastisk eventyr,» konkluderte sangeren.

Filmteamet som er ansvarlig for bildet er de ungarske brødrene. Michael har tradisjonelt tatt vare på regi, Wojtek i bilder. Begge jobbet med montering. Dette var ikke deres første samarbeid med Kayah og Pectus-teamet. De ungarske brødrene var tidligere ansvarlig for klippet for Kayahs velkjente singel «Why». De jobbet også med Pectus under en video for «Barcelona». Nylig har de igjen bevist at de er store filmskapere, og skaper en kritikerrost film kalt «Proceder».

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *