Netflix – april 2020 premierer. Fans venter på «House of Paper», men det er verdt å sjekke ut andre titler også

0 Comment

Categories :

De som følger skjebnen til professorens folk sikkert har en dato på april 3 merket i kalenderne. Vi ser på hva andre nyheter Netflix forbereder seg på – her er de mest interessante premierer for april 2020.

Den fjerde delen av serien «House of Paper», vil forråde skjebnen til professor, Tokyo, Denver og selskapet. Det er også verdt å merke seg retur av «Etter livet». Det er en komiserie, men hvem vet Ricky Gervais vet at det ikke er en enkel sitcom. Komikeren tar på seg rollen som en mann hvis kone døde etter en lang sykdom.

Netflix – april 2020 premierer. En film med Chris Hemsworth blir en hit?
Når det gjelder full lengde produksjoner, det er utvilsomt den høyeste på dette punktet om filmen «Tyler Rake: Salvation». Chris Hemsworth spiller en veltrent leiesoldat i ham for å redde den kidnappede sønnen til en forretningsmann. Denne handlingen vil vise seg å være den farligste i hele sin karriere. Men tjenesten er ikke bare nyheter («Mamma Mia 2: Here We Go Again»), men også litt eldre titler – blant dem, for eksempel. romantiske «Lake House» med Sandra Bullock og Keanu Revees og «Zorro Mask»» med Antonio Banderas.

Det er også verdt å merke seg den verdsatte «Sex, Lies and VideoTapes», av Steven Soderbergh (Golden Palm i Cannnes) eller «Farvel til Afrika», der hovedrollen spilles av Meryl Streep (produksjonen ble tildelt syv Oscars).

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *