Michele Morrone skal synge rett fra Roma i dag. Lytt hjemme

0 Comment

Categories :

Michele Morrone vil være gjest i den #Kulturalnastrefa serien. Live dekning finner sted på Facebook Agora Music. Start kl. 18.

Agora forlag i samarbeid med Gazeta.pl og Wyborcza.pl initierthandlingen #Kulturalnastrefa – en rekke online aktiviteter, takket være hvilke lyttere og lesere vil være i stand til å bruke kulturen uten å forlate huset. Michele Morrone, som vil få kontakt med fans fra leiligheten sin i Roma, og i tillegg til å svare på spørsmål spurt av fans, vil utføre flere sanger fra hans debutalbum.

Michele Morrone kom inn i det polske markedet som skuespiller – anerkjennelse ga ham en ledende rolle i filmen «365 dager» ifølge boken av Blanka Lipinska. Kort tid etter utgivelsen av produksjonen ble hans første album, «Dark Room», utgitt, hvor Morrone også ble kjent som sanger. Albumet gikk raskt til TOPka olis samling, som er en liste over de bestselgende albumene i Polen. Den første høyprofilerte singelen var sangen «Feel It», som raskt etter debuten var i «On Time»-fanen på YouTube. Musikkvideoen har blitt sett mer enn 9 millioner ganger så langt.

Alle som ennå ikke har klart å kjøpe en cd kan kjøpe den til en ekstremt lav pris. Som en del av handlingen #Kulturalnastrefa er Michele ‘Dark Room’ tilgjengelig med ytterligere 20% rabatt! Bare skriv inn koden CULTURALZONE når du legger inn en bestilling på Kulturalnysklep.pl nettstedet. Albumet er også tilgjengelig på digitale tjenester.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *