Michele Morrone blir med i handlingen! 31. mars synge rett fra Roma

0 Comment

Categories :

Neste tirsdag 31. Kunstneren vil være gjest på #Kulturalnastrefa – en unik serie av live dekning som finner sted på Facebook Agora Muzyka.

Agora forlag i samarbeid med Gazeta.pl og Wyborcza.pl initierthandlingen #Kulturalnastrefa – en rekke online aktiviteter, takket være hvilke lyttere og lesere vil være i stand til å bruke kulturen uten å forlate huset. Michele Morrone, som vil få kontakt med fans fra leiligheten sin i Roma, og i tillegg til å svare på spørsmål spurt av fans, vil utføre flere sanger fra hans debutalbum.

Vi støtter kultur! Michele Morrone deltar i #Kulturalnastrefa
Michele Morrone kom inn i det polske markedet som skuespiller – anerkjennelse ga ham en hovedrolle i filmen «365 dager». Kort tid etter utgivelsen av produksjonen ble hans første album, «Dark Room», utgitt, hvor Morrone også ble kjent som sanger. Albumet gikk raskt til TOPka olis samling, som er en liste over de bestselgende albumene i Polen. Den første høyprofilerte singelen var sangen «Feel It», som raskt etter debuten var på «On Time»-fanen på YouTube. Musikkvideoen har blitt sett mer enn 9 millioner ganger så langt.

Som svar på en rekke henvendelser bestemte Agora Publishing seg for å organisere den første konserten som promoterte Michele Morrones debutforlag. Det var også Micheles første konsert i hans liv. Billetter til dette arrangementet ble utsolgt på mindre enn 2 uker, og konserten fant sted i hele hallen på Palladium Theatre. På grunn av fansens store interesse, ble ytterligere konserter av kunstneren planlagt, i Gdansk og Wroclaw, dessverre, på grunn av koronapandemien, har de blitt flyttet – nye datoer vil bli annonsert så snart situasjonen tillater.

Alle som ennå ikke har klart å kjøpe en cd kan kjøpe den til en ekstremt lav pris. Som en del av handlingen #kulturalnastrefa er Michele ‘Dark Room’ tilgjengelig med ytterligere 20% rabatt! Bare skriv inn koden CULTURALZONE når du legger inn en bestilling på Kulturalnysklep.pl nettstedet. Albumet er også tilgjengelig på digitale tjenester.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *