Maciej Stuhr på «News» TVP: Foreløpig er det det viktigste hejterski programmet i Polen

0 Comment

Categories :

Maciej Stuhr har lenge snakket på sosiale medier om politiske spørsmål. Skuespilleren denne gangen skarpt vurdert TVP’s «News».

Maciej Stuhr uttalte at TVPs viktigste nyhetsprogram er statsfinansiert slik at regjeringspartiet kan vinne neste valg.

Maciej Stuhr på «News» TVP: Jeg ønsker ikke å ha noe å gjøre med dette stedet
I et intervju med Newseria byrå Maciej Stuhr sa:

Jeg ser ikke «Nyheter», fordi for tiden er det det viktigste hejterski-programmet i Polen. Det er et statsfinansiert parti slik at regjeringspartiet kan vinne neste valg. For mer enn et år siden annonserte jeg at jeg ikke vil ha noe med dette stedet å gjøre.
I midten av februar postet skuespilleren en video på sine sosiale medier-profiler der hun parodierte bevegelsen til Joanna Lichocka (en MEP etter tildeling av 2 milliarder finansiering av den polske TV Sejm ifølge kritikere viste opposisjonens langfinger, hun forklarte at hun gned fingeren med øyet) og «takk»» til Sejm for «»å sørge for at vi har noe å se på.»

– Kjære, beklager, jeg flyttet. Sejm har bevilget to milliarder til polsk fjernsyn. Fantastiske nyheter. tusen takk. Opposisjonen vil at vi skal være på litt onkologi, og Sejm sørger for at vi har noe å se på. Jeg beklager, jeg har nervøse gester som dette, sa Maciej Stuhr, gni øyet med langfingeren, og la til:

Jeg hilser på TV, Jack Kurski, Mrs. Holecka, mrs. kandidat til venstre, hva jeg sier, løvinnen til høyre – Agurk. Beklager, jeg presser allerede alt.
Joanna Lichocka hevdet at hun bare kjørte fingeren under øyet. Nå mrs PiS endrer versjonen «.

Selv når han drev Eagles eller delte ut statuetter, gjorde han gjentatte ganger politiske hentydinger. I 2016 ble en av hans vitser spesielt mye kommentert. Under den polske filmprisen presenterte han prisen for beste kvinnelige birolle. En kort kunngjøring fylt med hentydninger til den politiske situasjonen i Polen. Skuespilleren refererte også til Smolensk-katastrofen i sine vitser:

Beklager, det skulle være alvorlig, og du har en topping her.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *