Komedier på Netflix. Hvilke titler kan du ikke gå glipp av?

0 Comment

Categories :

Netflix er full av filmer som overrasker med gal humor og uventede vendinger. Sitt komfortabelt i stolen din og tilbringe en fin tid med de mest interessante filmforslag.

Netflix har mange titler i sitt tilbud som infiserer med en positiv dose energi og lar deg bryte vekk fra hverdagslige saker. Dette er både originale produksjoner og filmer kjent fra kinoer. Sjekk ut våre forslag om hvilken som er verdt å ta seg tid.

Netflix’ beste komedier. Lette og sympatiske originale produksjoner som må sees
«Naken» (dir. Michael Tiddes (2017)
En sprø romantisk komedie vil ta deg med på en tidssløyfereise. Rob (Marlon Wayans) forventes å gifte seg med sin elskede. Problemet er at etter en utdrikningslag våkner en mann opp i hotellheisen ganske naken. Bryllupet akkurat, men nadverdsfordømmelsen av «ja»» vil vise seg å være en reell utfordring for heltene. Rob må kjempe for sin kjærlighet og finne en måte å bryte ut av tidssløyfen, trekke den tilbake hele tiden til øyeblikket av wake-up i heisen.

«Moms uten soner» («Annet») Cindy Chupack (2019)
Historien om tre kvinner som ønsker å fornye sine kontakter med voksne sønner. I anledning morsdagen drar venner til New York for å besøke sønnenes hjem. En spontan ekspedisjon gjør det mulig for dem å se på livet deres annerledes.

«Vi satama mine sjefer» («Sett den opp»), dir. Claire Scanlon (2018)
Denne filmen forteller historien om to assistenter, Harper og Charlie, spilt av Zoey Deutch og Glen Powell. Helter er lei av sine overordnede, og gjør livet deres flaut hvert steg på veien. De gjør en avtale, håper at paret vil bli forelsket i hverandre.

Beste komedier på Netflix. Strekk deg etter enda mer god underholdning!
I Netflix bibliotek, selvfølgelig, det er ikke bare originale produksjoner av plattformen, men også mange andre morsomme filmer, inkludert storfilmer.

«Game Night» dir. John Francis Daley (2018)
Møt et ekteskap, villig til å ta på seg hver utfordring – i ordspill og brettspill er dette paret uten sidestykke. En gang, når Annie (Rachel McAdams) og hennes mann Max (Jason Bateman), møte med andre par på en maraton spill, det er en kidnapping av en av deltakerne i spillet. Alle er overbevist om at gangstere er erstattet, og bortføring er bare et element av moro. Spent på den realistiske scenen, spillerne flytte for å løse gåter, designet for å bringe dem nærmere å finne kidnappet og vinne spillet.

«Pappa vs. pappa» («Pappas hjem»), dir. Sean Anders (2015)
Brad (Will Ferrell), er i et forhold med den vakre Sarah (Linda Cardellini) og reiser med sine to barn fra en kvinnes tidligere ekteskap. Brad ønsker virkelig å bli en ekte far for de sydde barna og legger mye arbeid for å gjøre barna som ham. Når det ser ut til at alt begynner å ordne seg, kommer den virkelige faren til søsknene – Dusty (Mark Wahlberg) inn i familiens liv. En stor kamp begynner mellom far og stefar som de begge prøver å bevise hvilken som er bedre.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *