Julek sår! «Ingen kommer til å sovne i skogen i dag,» er veldig kult om filmen

0 Comment

Categories :

Den første polske slasher – dette var den annonserte filmen «Ingen vil sovne i skogen i dag». Min redaksjonelle venn nektet å gå til pre-release showet fordi hun var redd for skrekkfilmer. Måtte han angre på det, fordi jeg hadde en flott tid i denne produksjonen med Julia Wieniawa. Og fra i dag kan du se det på Netflix.

«Ingen vil sovne i skogen i dag»» er en film av Bartosz M. Kowalski, som har en kontroversiell «Lekeplass». Denne gangen regisserte han ikke drama, men en skrekkfilm der det ikke er mangel på blod og innmat. Ja, slashers har det for seg selv at fra begynnelsen vet vi alle at nesten alle helter vil dø. Puslespillet er akkurat hvordan, og hvis noen klarer å overleve til siste minutt.

«Ingen sover i skogen i dag,» han er full av ordninger. Og bra!
Kowalski innrømmer at han er en fan av slashers og vokste opp i denne filmsjangeren, og det er det du ser. Full av ordninger i denne produksjonen: Det er en gruppe unge attraktive mennesker som ender opp i skogen og dør i sin tur. Regissøren og medforfatter i en person spiller imidlertid med disse motivene, og du kan umiddelbart føle at han vet hva han når for, og legger humor til det. Oppsiktsvekkende er selv monologen til en av karakterene, som prøver å overbevise resten om å komme tilbake fra døve til leiren, beregner hva som er de grunnleggende feilene gjort av heltene i skrekkfilmer. Først, hvis du har sex, vil du dø. For det andre, hvis du er skjemmende, vil du dø » etc.

I skogen i dag, ingen vil sovne,» flere tenåringer gå til en offline leir, der uten tabletter og celler de må overleve noen dager i skogen mens de blir tatt vare på av en voksen. Blant dem er den tilbaketrukne Zosia, som er overbevisende spilt av Julia Wieniawa. Nylig hadde hun også en liten rolle med Jan Komasy. I filmen «Suicide Hall. Hejter» spilte en kjendis – en mye smilende influencer fremme en sunn livsstil. Det er to svært forskjellige roller, men begge skuespillerne klarte seg bra.

Wojciech Mecwaldowski, svært karakteristisk for leirarrangøren, og den overraskende Piotr Cyrwus som prest er også stor i Kowalskis slasher. For meg er imidlertid den virkelige oppdagelsen Michal Lupa – film Julek.

Julek sår!
Skuespilleren har allerede spilt m.in. i «Panic Attack» av Paul Maślony, men jeg så ham på skjermen for første gang. Lupa tok på Julka, hvis bekymrede foreldre sender ham til leiren, uten helt å forstå hva e-sport er. Skuespilleren stjeler hver scene han dukker opp i – det er umulig å ikke heie ham på for ham å overleve. Vil han lykkes? Du kan allerede se i Netflix. «Ingen vil sovne i skogen i dag», som mange andre globale produksjoner nylig, ikke traff kinoer, vil du kunne se det med en gang på VOD.

Paradoksalt nok trenger ikke dette å skade filmen, fordi noen mangler kan sees til tider i spørsmålet om «spesialeffekter». Mens i noen grusomme scener gjorde make-up artister og prop spesialister en god jobb, i noen få var det mangel på realisme. Her vil den mindre skjermen være en alliert av skaperne.

«Ingen er et virkelig solid tidsfordriv i skogen i dag.» Helter kan bli likt og fingrene krysset for dem. Flere ganger kan du hoppe opp i frykt, le, og det er overraskelser under showet. Det er et godt forslag, om bare for å se sammen på Netflix-festen.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *