«Ingen vil sovne i skogen i dag»» uten kinopremiere. Slasher med Julia Wieniawa går rett til Netflix

0 Comment

Categories :

«Ingen vil sovne i skogen i dag», en film med Julia Wieniawa i hovedrollen, skulle ha premiere 13. Det fungerte ikke – polske kinoer ble stengt. Produksjonen beskrevet som den første polske slasher vil gå direkte til VOD – det vil bli vist premiere netflix.

Julia Wieniawa og «Ingen sover i skogen i dag»» i Netflix
Den høytidelige premieren med deltakelse av stjernene skulle finne sted på mars 12, og en dag senere «Ingen vil sovne i skogen i dag»» var å treffe kinoer over hele Polen. Dessverre var dette umulig, og distributøren annonserte utsettelsen av lanseringen. Nå lærer vi at slasher vil gå rett til vod. Netflix vil ha produksjon på sitt tilbud fra mars 20.

Dette er en film med Julia Wieniawa i rollen som Zosia, som sammen med andre tenåringer går til leiren offline – de må gi alle elektroniske enheter i begynnelsen og sammen med omsorgspersonene gå til skogen. Det viser seg at det er en stor fare venter på dem …

«Dancing with the Stars» er borte, men Julia Wieniawa tar på seg Tik Toku. Oppsettene er to, en hotteste enn den andre <a0>

Bartosz M. Kowalskis film kalles den første polske slasheren. Det er en filmsjanger hvor vi ser flere karakterer dø under mystiske omstendigheter. Det er ingen mangel på svært billedlige scener med mye kunstig blod, og gjerningsmannen er vanligvis en psykopatisk morder. Populære klassikere i sjangeren er for eksempel «Fredag, trettende,»»»»Elm Street Nightmare», «Texas motorsag massakren,» eller «Skrik,»

«Ingen sover i skogen i dag»» – hva handler filmen om?
Distributøren kunngjør i beskrivelsen: «To brødre kommer over et mystisk funn i skogen som vil vise seg å være grusomme … Mange år senere vil de blodige konsekvensene av oppdagelsen bli båret av en gruppe av ånden til den skyldige ungdommen, som tilbringer ferien i en skogdøv.» Det er åpenbart, da, at heltene i «Ingen vil sovne i dag»» blir nødt til å kjempe for sine liv, og de grunnleggende to spørsmålene er «hvem (og vil noen) nå slutten?»»» og «hvordan vil flere tegn dø?».

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *