«Ingen er saget i skogen i dag»» – Netflix erobret av polsk slasher

0 Comment

Categories :

Bartosz M. Kowalskis film skulle ha en filmatisk premiere fredag 13. Produksjonen, der julia Wieniawa spiller hovedrollen, gikk umiddelbart til streaming. Slasher «Ingen har noengang sovnet i skogen i dag,» Netflix har vært på tilbud siden mars 20. Det er veldig populært.

«Ingen kommer til å sovne i skogen i dag», er en film om en gruppe unge mennesker fra off-line leiren. Skaperne promoterte det som den første polske slasher.

«Ingen kommer til å sovne i skogen i dag»» – premiere først flyttet, da: Netflix retning
Distributøren annonserte tre dager før den tidligere avtalte utgivelsesdatoen. Dette var den første som ble avlyst på grunn av regjeringens beslutning om å stenge filmens utdannings- og kulturfasiliteter i Polen. Det faktum at vod vil være den første til å vise filmen Bartosz M. Kowalski «Ingen vil sovne i skogen i dag,» Netflix rapporterte plutselig, øyeblikket det ble delt med brukere.

Slasher spilles av unge skuespillere Julia Wieniawa, Michał Lupa og Wiktoria Gąsiewska, etterfulgt av erfarne skuespillere: Gabriela Muskała, Wojciech Mecwaldowski og Olaf Lubaszenko. Hvis du ser på rangeringen av de mest sette produksjoner i vårt land i de siste 24 timene, «Ingen vil sovne i skogen i dag»» vises i første omgang i flere dager.

«Ingen sover i skogen i dag»» – Gazeta.pl anmeldelse: virkelig solid underholdning, god Julia Wieniawa
I vår anmeldelse kan du lese m.in. om det faktum at Julia Wieniawa tar på seg den interessant skrevne karakteren Zosia, og ved siden av henne på skjermen skinner Michal Magnifier i rollen som Julka. Vi konkluderer:

«Ingen er et virkelig solid tidsfordriv i skogen i dag.» Helter kan bli likt og fingrene krysset for dem. Flere ganger kan du hoppe opp i frykt, le, og det er overraskelser under showet. Det er et godt forslag, om bare for å se sammen på Netflix-festen.

Paweł Piotrowicz har en lignende mening. «Den første polske slasher, til tross for duplisere noen ordninger, er en dose av veldig solid underholdning – en blanding av ekte skrekk med en stor dose komedie » skriver han for Onet. I sin tur bemerker Spidersweb’s Anna Nicz: «Filmskaperne bruker mange klisjeer og sjangerlån. Men de bruker dem på sin egen måte, med forsiktighet og fingerferdighet, uten å overdosering dem med sin mengde eller intensitet «.

Ikke alle liker produksjonen. Filmweb gir bare Tomasz Raczek gir slasher «I skogen i dag ingen vil sovne » fem av 10 stjerner, Bartek Czartoryski fra Filmwebu bare fire. Men Kaja Klimek rangerer filmen med Julia Wieniawa på åtte, og Kamil Demboldovsky opp ni. «Ingen kommer til å sovne i skogen i dag,» Netflix gjør det tilgjengelig på dette punktet i «ubestemt», men det er verdt å sjekke det ut i dag.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *