Hvilken video å se på? De mest interessante forslagene til et vellykket show

0 Comment

Categories :

Hvilken video å se på? For tiden kan du komme over mange forslag fra forskjellige arter som er verdt å merke seg. Noen av dem er egnet for kvelden, andre vil gi en opplevelse i løpet av en lat ettermiddag. I tillegg venter mange produksjoner på deg utmerket for et show for to.

Kinematografi varierer sterkt på mange måter. Tid brukt hjemme er en flott mulighet til å fange opp på denne saken og se minst noen av de populære og godt likte filmer, uavhengig av deres sjanger eller dato for produksjon. Riktignok liker hver enkelt av oss noe annet, men noen ganger er det verdt å se på bilder i et klima som ser ut til å fortelle oss ingenting og dermed utvide horisonten.

Hvilken video anbefaler du? Disse videoene må du se!
Hvilken video anbefaler du? Vel, dette spørsmålet hørte i hvert fall hver enkelt av oss. Selvfølgelig vil det være noen titler som vil komme praktisk talt av seg selv. Å velge et forslag for et hvert øyeblikk brukt foran en TV eller dataskjerm er veldig bredt. Viktigere, fra tid til annen er det slike produksjoner, som rett og slett det er hensiktsmessig å vite, for å kunne kommentere dem. Hvilke av videoene skal vi inkludere i listen over ting å se på?

1. «Joker», dir. Todd Phillips (2019)

Den rørende historien om en av de største tegneserieforbryterne, som vil fascinere ikke bare elskere av bildehistorier. Todd Phillips serverer seerne et psykologisk portrett på sitt beste. Hovedpersonen i melankoli og vold, et prisvinnende og nominert bilde, er Arthur Fleck (Joaquin Phoenix). Den undervurderte komikeren sliter med en sykdom som er forårsaket av ukontrollerbare latterutbrudd, noe som i stor grad hindrer normal funksjon i samfunnet. Helten faller langsomt i galskap. Betydningen av eksistens finner i stadig forferdelige forbrytelser, som er begått uten de minste kvaler. Det fremragende skuespillerspillet i hovedrollen ble verdsatt av kritikere, og brakte Phoenix en Oscar-statuett (beste hovedskuespiller 2020), en Golden Globe (beste skuespiller i drama) eller en BAFTA-pris (beste hovedskuespiller).

2. «Søker», dir. Aneesh Chaganty (2018)

Den nervepirrende thrilleren forteller historien om hvordan David Kims tenåringsdatter (John Cho) slutter å svare på nyhetene, og mannen har ingen kontakt med henne. Selv om politiet starter en etterforskning av jentas forsvinning, bestemmer faren, utålmodig av mangelen på fremgang, å ta saken i egne hender. Ved hjelp av sosiale medier og Internett prøver hun å kontakte venner av jenta, som kanskje vet noe om forsvinningen. Søket fører ham til mange sjokkerende funn og avslører mange hemmeligheter.

Hvilken video å se med jenta? Flere forslag
Hvilken video å se med jenta? Å velge en tittel som passer for en hyggelig kveld for to eller for et uformelt show med en elsket er litt av en utfordring. Tross alt må du strekke deg etter noe som vil appellere til begge sider. Selvfølgelig er det ikke som det er viktig å sikte på romantiske komedier – du vil også like andre forslag fra kinotreff, spesielt hvis du ikke liker kjærlighetshistorier.

1. «Edward Scissorhands» («Edward Scissorhands»), dir. Tim Burton (1990)

En fantastisk historie som vil tiltrekke seg seere, uavhengig av kjønn og sjangersmak. Det hele starter når en oppfinner (Vincent Price), under eksperimenter, skaper en gutt (Johnny Depp) med saks i stedet for hender. Selv om Edward, fordi det er slik gutten har navnet sitt, bruker disse verktøyene perfekt, og det er vanskelig å nekte ham enestående personlig sjarm, er han ikke ferdig fordi hans skaper døde før han fullførte sitt prosjekt. Så helten er igjen ganske alene i en forlatt bygning, fjernt fra andre bygninger. En dag blir han imidlertid besøkt av en von akrobat. Så bukker Edward under for oppmuntringen, og med en ny venn flytter til en liten by. Der venter han på mange, ikke alltid hyggelige, eventyr.

2. «Wonder Woman», dir. Patty Jenkins (2017)

Uavhengig og vakker superhelt, verdt handling og krig i bakgrunnen – kan du finne et bedre forslag til en hit kveld for to? Under showet har seerne muligheten til å møte den modige prinsessen av Amazonas, Diana (Gal Gadot), som bor på skjult fra det menneskelige synet av øya Themyscira. Der er han glad for å lære å være en kriger, men samtidig innser han ikke helt hvor stor makt er i den. Uventet krasjer et amerikansk fly nær øya. Diana redder piloten Steve Trevor (Chris Pine), og han forteller henne om den store konflikten mellom mennesker. Krigeren bestemmer seg for å bli med ham for å forhindre blodsutgytelse og slutte fred på jorden.

Hvilken film å se på for kvelden: lyse komedier
Hvilken video å se på kvelden? For de-stressende og rensende perfekte tanker er lette, uforpliktende komedier. Etter en dag fylt med ansvar vil være som han fant.

1. «Green Book», dir. Peter Farrelly (2018)

En vittig komedie som viser at to ekstremt forskjellige personligheter kan utfylle hverandre perfekt. Tony Lip (Viggo Mortensen) er en liten bronx mann som fanger hver fuchsia å tjene litt. Så snart muligheten oppstår, i håp om en større sum, er han ansatt som sjåfør av fremragende og samtidig noe flamboyant musikk av afroamerikansk opprinnelse, Don Shirley (Mahershala Ali). Selv om det ikke er noen indikasjon på at begge heltene skal komme overens med hverandre, viser turen de over tid går inn i å være et ekstraordinært eventyr for dem.

2. «Familie umiddelbart» («Instant Family»), dir. Sean Anders (2018)

Det er ikke bare en morsom historie som vil bringe et smil til betrakterens ansikt, men også en historie som gir mange følelser. Gift, Ellie (Rose Byrne) og Pete (Mark Wahlberg), bestemmer seg for å adoptere et barn. Snart viser det seg imidlertid at hele greia er litt mer komplisert enn de trodde. Uventet blir en opprørsk tenåring, Lizza (Isabela Moner), i veien. Men når Ellie og Pete ønsker å velge henne, innser de at jenta har to yngre søsken – en litt startod Juan og en sjarmerende Lita. Til slutt bestemmer ekteskapet seg for å ta alle tre under taket. Først da overbeviser de seg selv om hvor mye de sto overfor.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *