Hva du skal se på Netflix? Beste filmer og tv-programmer

0 Comment

Categories :

Hva du skal se på Netflix? Når vi har litt mer tid, er det verdt å bruke den til å se de beste tv-programmene og filmene som er tilgjengelige på denne plattformen. Sjekk ut hvilke titler du må gjøre opp for!

Når du bor hjemme begynner å bli lengre, er det verdt å se på filmforslagene og den mest interessante serien, noe som vil få tid og tillate deg å glemme eventuelle bekymringer. Ta en titt på Netflix opprinnelige produksjoner og velg blant de beste storfilmene. La deg bli snappet av historien om den mest interessante serien og beundre skuespillerspillet til favorittstjernene dine. Hvilke produksjoner – både stift og full lengde, må du gjøre opp? Vi foreslår!

Hva du skal se på Netflix: tv-serien
Hva du skal se på Netflix? Serien er utvilsomt et av forslagene, akkurat i tide for et lengre opphold hjemme. Noen ganger, men når du går gjennom listen over tilgjengelige titler, er det vanskelig å bestemme seg for noe egnet. Se hvilken serie på Netflix som holder deg ute av skjermen.

1. «School for the Elite», skapere: Carlos Montero og Darío Madrona

Den spanske serien vil tiltrekke seg ikke bare unge mennesker foran skjermene. Hovedpersonene i denne historien er rike elever på en eliteskole. Tre karer fra fattige familier, Nadia, Christian og Samuel, får også en sjanse til å studere i en eksklusiv institusjon. Helter er raske til å hevde at å bli med i verden av snobbete jevnaldrende er ikke lett i det hele tatt. I tillegg er det drap på skoleområdet. «School for the Elite» er en serie der det ikke er mangel på intriger, kriminalitet, hendelser, mange romanser og svik.

2. «Livvakt» (2018)

Den britiske dramatiske miniserien fokuserer på skjebnen til David Buddha (Richard Madden), en tidligere soldat. Helten lider av posttraumatisk stresslidelse, som har plaget ham siden han kom tilbake fra Afghanistan. Men mannen skjuler sine problemer fra sine overordnede. Etter at han klarer å forhindre et terrorangrep, får han i oppdrag å beskytte minister Julia Montague (Keeley Hawes). Det utmerkede skuespillerspillet som gjenskapte hovedrollen ble verdsatt, noe som resulterte i en Golden Globe, som gikk til Richard Madden.

3. «Med egne hender: Historien om Madam C.J. Walker»

En interessant idé for showet er også den nyeste Netflix miniserien, som skildrer historien om Madam C.J. Walker – den første afroamerikaneren, som mot alle odds klarte å oppnå suksess og få stor rikdom. På skjermen kan seerne beundre talentet til hovedpersonen Octavia Spencer, en skuespiller som i 2012 ble tildelt en Oscar (for beste birolle i filmen «Servant»).

Hva du skal se på Netflix: en film
For de som ikke liker produksjoner med flere episoder, har Netflix også utarbeidet mange historier i full lengde. Blant de største hits og originale forslag, overraskende interessant historie og flott skuespill spill, hver moviegoer vil finne en tittel, treffer hans smak.

1. «Min venn Hachiko» («Hachi: A Dog’s Tale»), dir. Lasse Hallström (2009)

En historie med fakta som gir følelser. Professor Parker Wilson (Richard Gere) finner en ensom valp på jernbanestasjonen en kveld etter at han kom tilbake fra jobb. Det er en vakker, poohy representant for Akita-rasen. Selv om professorens kone (Joan Allen) ikke erkjenner at de kan ha et dyr under taket, bestemmer mannen seg for å ta det til seg selv og stoppe til eieren finner seg selv. Det viser seg imidlertid at ingen er ute etter en trøstende quadruped, og familien snart blir vant til en ny husholdning, som mottar navnet Hachiko. Men hans sterkeste bånd forbinder ham med Parker. Hachiko er dessuten en veldig klok hund, som hver dag tar sin venn til stasjonen, og etter noen timer med dedikasjon venter der for hans retur. Bortsett fra at professoren en gang ikke går av toget.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *