HBO – har premiere april 2020. Serie med Ruffalo, den nye Tarantino og den uvanlige superhelten

0 Comment

Categories :

Serien Jeg vet sikkert med den doble rollen som Ruffalo er en av edelstenene i HBO – premierene i april 2020 er ikke bare produksjoner i episoder, men også spille filmer og dokumentarer.

Ruffalo spilte i familiens frukthage som skildret to parallelle livshistorier om tvillingbrødrene. Den første episoden av «Jeg vet sikkert»» er planlagt utgitt på April 28 kl 22:00 03:00, replay kl 20:10 Den neste vil være tilgjengelig for å se på tirsdager.

Hva er nytt i april? HBO – April 2020 premierer
April 12, HBO vil vise Quentin Tarantino nyeste film med Leonardo DiCaprio og Brad Pitt, og på April 26, premieren vil være «Shazam» – en tilpasning av den populære tegneserien fra DC Comics universet, der en vanlig tenåring ytrer et magisk ord og blir bli en voksen superhelt.

Barn vil sikkert gjerne se en skuespillerfilm inspirert av den populære animasjonen «Dora møter verden». I filmen «Dora og The City of Gold» den unge heltinnen vil ikke nøle med å finne de tapte i jungelen av foreldre. Fans av dokumentarproduksjoner kan igjen anbefale to titler fra HBO – premierer på luften vil ha filmen «»Posttrue: Desinformasjon og kostnaden for falske nyheter «, samt drømmen oppfylt: Barn fra oratoriske konkurransen dem. Martin Luther King. Hva annet står vi på listen med tittelen HBO – april 2020 premierer?

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *