Hadde du ikke tid til å gå på kino? «Selvmordshall. Hejter» tilgjengelig fra onsdag

0 Comment

Categories :

En fin overraskelse for alle som ikke fikk se Jan Komasys nyeste film før de stengte kinoer. «Selvmordshall. Hejter» vil være tilgjengelig for visning på mars 18 som en del av et betalt tilbud fra Player.pl.

Polakkene bestemte seg for å følge i fotsporene til Universal – det amerikanske merket bestemte seg for at med den planlagte premieren på kinoer vil gjøre sine nyheter tilgjengelig for en avgift på VOD-plattformer. «Hejter» Jan Komasy hadde en filmatisk premiere på 6 mars og klarte å være vert på skjermer bare fem dager før regjeringens beslutning i møte med corona virus pandemi lukket alle kulturelle institusjoner i Polen. Videoen vises imidlertid på Player.pl-plattformen 18. Som portalen WirtualneMedia.pl lært, vil vi betale 35 PLN for å leie produksjon i 48 timer.

«Selvmordshall. Heyter». Hva snakker filmen om?
Tomek (Maciej Musiałowski), en jusstudent ved Universitetet i Warszawa, blir fanget plagiat og utvist fra universitetet. Han bestemmer seg imidlertid for å skjule dette faktum fra verden og fortsetter å motta økonomisk bistand fra Krasucki-staten (Danuta Stenka, Jacek Koman) – foreldre til Gabi (Vanessa Aleksander), barndomsvenn. Når svindelen kommer frem i lyset, mister den vanæret gutten sin velgjørers tillit og vennlighet.

Fylt med sinne og anger, adskilt fra Gabi, der han i hemmelighet faller i sengen i årevis, planlegger Tom hevn på Krasucki. Muligheten kommer når han får jobb i et reklamebyrå, og med det tilgang til den nyeste teknologien og hemmelighetene til hovedstadens elite. Under dekke av profesjonelle plikter begynner Tomek å overvåke Krasucki, aktivt involvert i den politiske kampanjen til kandidaten til kapitalens president – Paweł Rudnicki (Maciej Stuhr). Snart begynner planen for internett hejter å ta på seg flere og flere virkelige former, og veien til implementeringen fører gjennom den virtuelle verden av det populære dataspillet.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *