Francis Crochet er død. Han var en legendarisk Sharia trener fra «Fire pansrede og en hund».

0 Comment

Categories :

I en alder av 94 døde Franciszek Szydłko. I historien til polsk fjernsyn meldte han seg permanent takket være kultserien «Fire pansrede og hund». Det var han som trente Sharia, og han opptrådte også i produksjon.

Francis Szydzn, den legendariske sharia trener fra «Fire pansrede og hund», døde. Han var ikke bare filmkonsulent og dyretrener, han fikk også rang som oberst i Civic Militia. Han døde 30.

Francis Crochet, legendarisk sharia trener, er død
Franciszek Szydłjobbet som trener eller konsulent med nesten 60 produksjoner. Han tok seg av dyrene da han sluttet seg til Civic Militia etter andre verdenskrig. I 1946 ble han sendt til Civic Militia Training Center i Słupsk, hvor han fikk i oppdrag å få opplæring ved den nye School of Guides and Training of Service Dogs. Han ble uteksaminert fra henne som den beste studenten og fikk rang som oberst.

Han arbeidet først med filmsett i 1948 – som hundebeskytter jobbet han med Alexander Ford på «Border Street». I 1966 ble han filmkonsulent – han hjalp Krzysztof Szmagier, regissør av den høye «07-rapporten», med dokumentaren «Selim». Så meldte han seg frivillig til å jobbe med tv-serien «Fire pansrede og hund». Han ble sendt til laget permanent da han, etter å ha fullført arbeidet med den første serien av trimerens hundetreser og dupliseringen av Spik og Ataka, den berømte Sharia, utgikk Israel.

Han møtte Krzysztof Szmagier igjen på settet til komedie-ungdomsserien «Adventures of the Dog Civilian». Det var han som trente tittelhunden Beja som spilte – serien skulle varme opp bildet av militsen. Produksjonen er verdt å se selv for Wojciech Pokora, som spiller der en skurk – en servicemann, løytnant Zubek, som prøver å kvitte seg med en sympatisk og klok hund.

Franciszek Szydz var aktiv i nesten 50 år og trente mer enn 500 dyr for 148 filmer i løpet av den tiden. Han forberedte sine anklager for filmer som betydningsfulle i historien til polsk kinematografi som «I ørkenen og i villmarken», «Nights and Bottoms», «Galskap av Miss Ewy» eller «Ild og sverd». Han opptrådte også i «Four armored», han spilte en tysk fallskjermjeger der.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *