For to år siden fikk Tomasz Komenda tilbake sin frihet. Filmen er planlagt utgitt 18.

0 Comment

Categories :

Tomasz Komenda tilbrakte 18 år bak murene. Mars 2018 ble han betinget løslatt fra fengsel. Om noen måneder er en film som forteller historien hans å gå inn på kino.

Takket være involvering og arbeid av påtalemyndigheten og en politimann, kommandoen i mai 2018, kort tid etter at han ble løslatt, ble frikjent. Jan Holoubks film «25 år med uskyld. Saken om Tom Komenda» er et oppsiktsvekkende drama, manuset som var basert på de virkelige hendelsene og cv av Tomasz Komenda. Det ble skapt med engasjement og full støtte fra kommandoen og hans familie.

Regissør på filmen «25 år med uskyld. Tom Command sak»: Få mennesker vet om backstage av saken
I hovedrollene vil vi se Piotr Trojan og Agata Kulesza. 25 års uskyld. Saken om Tom Komenda» er en historie om livet til Tomasz Komenda – en ung mann feilaktig dømt til 25 års fengsel for voldtekt og drap på en tenåring. Filmskaperne prøver å finne svar på alle spørsmålene som plager den dag i dag. Hvordan kunne dette ha skjedd? Hvorfor måtte en uskyldig mann vente 18 år i cellen sin for rettferdighet?

Far til en 15-åring myrdet i Miłoszyce: Stopp produksjonen av filmen om Tomasz Komenda. Det vil være en sak i retten «.

Bak kameraet på filmen var Jan Holoubek, vinner av Grand Prix av festivalen «Young and Film», forfatter av den høyprofilerte og populære tv-serien «Rojst». Om den nye videoen sier:

Det faktum at Tomek Komenda tjente 18 år for en forbrytelse han ikke begikk, er kjent av nesten alle. Men få vet om backstage av saken og de tre heltene som, risikerenesten alt, trakk ham ut av fengsel helvete. Toms historie i en bredere sammenheng lærer at selv om vi faller inn i de største problemene i livet, ville situasjonen virke helt uten en vei ut, det er alltid mulighet for at det vil være noen som når ut til oss. Jeg vil at filmen vår skal gi håp til alle som tror det ikke er noen sjanse for dem lenger.
Han inviterte skuespillere som Jan Frycz, Andrzej Konopka, Magdalena Różczka og Dariusz Chojnacki til å samarbeide. Bilder for produksjon ble skutt i Wroclaw, Warszawa og området rundt, samt Wałbrzych og Zabrze. – Den sanne historien om Tom Command viser at selv de mest drastiske opplevelsene ikke er i stand til å drepe i en mann kjærlighet, håp, tro på en variasjon av skjebne. Filmen er gripende om de viktigste tingene – sier Anna Waśniewska-Gill, produsent.

Tidligere var historien om Tomasz Komenda gjenstand for den høyprofilerte, prisbelønte MediaTory TVN-rapporten fra Grzegorz Głuszak.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *