Familiefilmer. Hvilke videoer for hele familien å velge?

0 Comment

Categories :

Familiefilmer er en kino udiskutabel designet for hele familien, som er ment å koble generasjoner. Å velge de riktige forslagene til ettermiddagsshowet er ikke lett. Vi vil prøve å hjelpe.

Familiefilmer er også rettet mot barn, og det er med en så yngste betrakter at noen restriksjoner er forbundet med en slik tilskuer. Det er ikke noe sted for voldelige kampscener eller et klima som er karakteristisk for skrekkfilmer eller thrillere. På den annen side er disse ikke typiske eventyr som bare barn vil like.

Familiefilmer. Hva verdsetter vi dem for?
Familiefilm, det vil si familie, er en kino som forbinder generasjoner: det vil appellere til barn, deres foreldre, men besteforeldre bør ha det gøy med det så vel som. For eldre er en slik konvensjon en mulighet for en sentimental retur til barndommen, da alt tross alt var mer fargerikt, enkelt og interessant. Samtidig kombinerer produksjoner rettet mot hele familier forskjellige arter. Vi vil inkludere:

Fantasy
Animasjon
moralske arter
Sjanger
screening litteratur
Opprinnelsen til denne kinokategorien fant sted før andre verdenskrig. Familiefilmer ble deretter ansett for å være skjermene til Grimm-brødrenes eventyr, inkludert «Snow White and the seven dverger». Kort tid etter krigens slutt ble furore laget av «Treasure Island». Den sanne glanstiden til familiekino begynte på 1960-tallet. og fortsetter til denne dag.

Videoer for familien. Største hits
Filmer for familien er en kategori av kino utviklet i årevis. Du kan imidlertid sammenligne med hverandre flere titler, som sikkert vil telle blant klassikerne i sjangeren. Disse vil for eksempel være:

Beethoven (1992)
E.T. (1982)
Shrek (2001)
Heks (2014) og Heks 2 (2019)
Min venn Hachiko (2009)
Narnias krøniker (2005 – 2010)
Karate Kid (1984)
101 Dalmatinere (1996)

Familiefilmer inkluderer, avhengig av tid og humor av sine medlemmer, både eventyrene til den uregjerlige bernardine fra beethoven hund serien, og den rørende historien om vennskapet til firbente og mannen fra filmen «Min venn Hachiko», hvor hovedrollen spilte Richard Gere. Den sanne klassiske sci-fi kino kombinert med familiesjangeren er «E.T», regissert av Steven Spielberg, som vant en stor gruppe fans og fant en viktig plass i popkultur og historien om kino.

C.S. Lewis’s prosa screenings, «Narnia Tales» trilogien, er ikke bare veldig god underholdning, full av interessante effekter og ekstremt fargerike, men også en historie som bringer et verdifullt budskap om kampen mellom godt og ondt. I sin tur, «101 dalmatinere»» med Meryl Streep som hovedskurken er en klassiker av familiekino på 1990-tallet. Tidens barn, i dag allerede voksne, vil sikkert vise denne filmen også til sine egne barn.

Eventyrene til et veldig morsomt troll fra filmen «Shrek» er en stor dose god humor, som vil lyse opp enda en veldig trist og fargeløs ettermiddag, og i «Karate Kid», kan du finne ros for det harde arbeidet med deg selv, å være en anstendig mann og det god er tilbake. «Witch», i sin tur, er bevis på at du kan tolke litt annerledes allerede støvete emner og overraske betrakteren.

Videoer for hele familien. Polske forslag
Filmer for hele familien av polsk produksjon er også noen veldig interessante forslag, som noen ganger er svært vanedannende. Et eksempel på to filmmalerier med tittelen «I ørkenen og i villmarken», som er skjermtilpasninger av Henryk Sienkiewicz roman.

Jan Brzechwa’s prosa ble også vist i form av familiefilmer. «Mr. Kleks Academy» var den nærmeste litterære originalen. En annen type visning av ungdomsromanen var «The Madness of Miss Vewa», basert på boken av Kornel Makuszynski. Eldre filmer inkluderer en filmatisk versjon av 1974-versjonen av tv-serien «Karino».

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *