Et stjålet bilde av Kossak funnet. Utstedt for ca. 100 000 tonn. 3,000 pln på en online auksjon

0 Comment

Categories :

Maleriene ble gjenfunnet av offiserer i Mokotów i Warszawa, men i kjølvannet kom den tidligere eieren selv, surfer online auksjoner.

Politiet: Eieren gjenkjente de gjenopprettede bildene, det vil fortsatt være ekspertuttalelser
Alle tre lagt ut for salg en av kunstgalleriene i Warszawa Mokotów – informerer politiet. «Kvinnen informerte mokotów politifolk fra avdelingen involvert i påtalemyndigheten for eiendomslovbrudd. Offiserer gjenopprettet de stjålne lerretene,» politiet nettstedet lese. St. asp. Robert Koniuszy rapporterer:

Kossak maleri ble utstedt til en pris på ca 3000 PLN, selv om eieren hevdet å ha fem ganger verdien.
Bildene som ble funnet ble stjålet for ca 2 år siden fra et hus i Chojnice (Pomeranian Province). Den mistenkte ble deretter arrestert, for tiden soner en varetektsdom, offiserer gjenopprettet noen av de stjålne antikviteter, men tre bilder – inkludert «På vei til jakt» og «Tatras, Zakopane, Red Wierchy i vinter» Adam Setkowicz – de forsvant. Den mistenkte var å selge dem til en av eierne av łódź gallerier, men han videresolgte dem videre.

«På vei til jakt» Kossak og de to andre verkene som nå er blitt anerkjent av offeret, tilhører hennes mening henne og er autentiske. I dette tilfellet har eksperten ennå ikke kommentert.

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *