De tildelte uventet Golden Raspberries. De mest statuetter fikk «Katter»

0 Comment

Categories :

Golden Raspberries er priser for årets verste produksjoner, slik anti-Oscars. På gallaen sjelden vises belønnet, og i år i tillegg rapportertresultatene eksternt. Så mange som seks statuetter fikk «Cats».

Den opprinnelige gallaen skulle finne sted på The Barnsdall Theatre den 14. Imidlertid rapporterte arrangementets medgrunnlegger John Wilson:

I kveld måtte Razzies liveseremoni avlyses/utsettes da borgermesteren i Los Angeles stengte alle byens anlegg der mer enn 50 mennesker kunne samles.
Golden Bringebær 2020 – Eddie Murphy forløst ei fungerende skyld
Film med en stjernespekket rollebesetning (m.in. Taylor Swift, Idris Elba, Judi Dench, Ian McKellen, Jennifer Hudson) ble kåret til årets verste film, gullbringebær fikk også to skuespillere: Rebel Wilson og James Corden. «Cats»» er en visning av en av de mest kjente musikalene gjennom tidene, komponert av Andrew Lloyd Webber tidlig på 1980-tallet. på 1900-tallet.

I tillegg til statuetter for mislykkede produksjoner og deres skapere som tildeler Golden Raspberries, bestemmer de også hvem som mottar innløsningsprisen. Det går til en kunstner som har blitt tildelt «standard» statuett tidligere, men i fjor har han bevist at han også kan vise sitt talent på skjermen. I år vant Eddie Murphy denne kategorien for sin rolle i «My Name is Dolemite», som han ble nominert til en Golden Globe for beste skuespiller i en komedie eller musikal.

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *