Cambridge-komikeren omarbeidet briljant «Bohemian Rhapsody»» til «Coronavirus Rhapsody». Det er en hit

0 Comment

Categories :

Som verdens utbredtutbrudd av koronavirus, flere og flere mennesker bor hjemme for å redusere spredningen av sykdommen. En av dem som er låst i sin egen leilighet er Cambridge-komikeren Dana Jay Bein – han har improvisert og stående i 20 år. Siden han hadde milde symptomer på forkjølelse, bestemte han seg for å karantene seg selv og bli hjemme.

«Coronavirus Rhapsody» er et treffnettverk
«Bohemian Rhapsody» er en sang fra 1975, takket være at bandet Queen begynte å gjøre en internasjonal karriere. Det var som et gjennombrudd på den tiden – lenge, inneholdt dristige musikalske overganger og hadde ganske abstrakte ord. Først ønsket ingen å tro at noen ville gi slipp på radioen, og likevel var det en absolutt hit. En reklamefilm ble laget til sangen, og «Rolling Stone»» skrev senere at Queen oppfant musikkvideoer syv år før opprettelsen av MTV. En ny remake av den klassiske hit – «Coronavirus Rhapsody» – raskt og uventet for forfatteren av ord ble en rotor, og om sangen begynte å skrive medier fra hele verden, inkludert USA eller Nederland.

Dana innrømmer i et intervju med den lokale TV WBZ-TV at han kom opp med ideen om å omarbeide den ikoniske dronningsangen da han følte at han ble skadet av halsen. CBS rapporterer:

Halsen min gjorde vondt og jeg sang den første linjen høyt – Er det en sår hals – og resten av sangen selv dukket opp i hodet mitt.
Dana lastet opp det første verset på Twitter, hvor han fikk mer enn en halv million liker bak henne, og 180.000 mennesker fra hele verden kommenterte innlegget. Modifiserte tekster av sangen, selvfølgelig, gjelder coronavirus, i fri oversettelse de leser som følger:

Er det en sår hals?
Er du bare allergier?
Fanget i karantene,
Ingen flukt fra virkeligheten.

Neste vers beveger de viktige aspektene ved koronaviruset under pandemien -«Ikke rør øynene dine, foren hendene dine, jeg er bare en fattig gutt, ikke noe arbeid, fordi viruset er lett å spre, selv om du vasker hendene og ikke lener seg ut. Jeg ser ut av vinduet, ting ser ikke noe bedre ut, for meg «. Verset fra «mamma»» ble omarbeidet like velsmakende: Mamma, jeg drepte nettopp en mann, jeg ble ikke i sengen, jeg gikk forbi ham, nå er han død. Mamma, livet var så kult, nå ble jeg beaused av den absolutte svøpe.» Så har vi «Momooo, jeg ville ikke at de skulle dø hvis jeg ikke går tilbake på jobb i morgen, fortsett, som om folk ikke teller i det hele tatt.»

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *