Bong Joon-Ho ønsker å lage en musikal der karakterene sier, «P *** s *** det,» og slutte å synge

0 Comment

Categories :

I et intervju med «Empire», regissør Bon Joon-Ho innrømmet at han ønsket å lage en musikal. Men han vil ikke at han skal ligne de vi har sett på skjermen.

Etter at «Parasite» ble den første ikke-engelskspråklige oscar-vinnende produksjonen i beste filmkategori, venter mange på regissørens beslutning om hans neste kunstneriske prosjekter.

bong joon-ho: når jeg ser musikaler, jeg føler meg flau og rødmende
Bong Joon-Ho uttalte at han drømmer om å lage en musikal der karakterene raskt ville slutte å synge:

Karakterene ville begynne å synge og et øyeblikk senere ville de ha tenkt «Oh my God, p *** sy det, det er så shoddy», og deretter slutte å synge. Det er mange flotte musikkfilmer som «Rain song», men når jeg ser dem, føler jeg meg flau og rødmende. Filmen min må være helt annerledes.
Den sørkoreanske filmskaperen, som for tiden jobber med en serieversjon av «Parasite», innrømmet i et annet nylig intervju at Oscar-sesongen var veldig lei av det. Bong Joon-Ho sa:

Jeg er ferdig mentalt og fysisk. Jeg er nå et menneskevrak.
Derfor annonserte han at han definitivt ville ta litt tid å hvile før han ble involvert i gjennomføringen av den neste fulllengdefilmen. «Parasite» ble tildelt på Oscar-gallaen ikke bare med en statuett for beste film, men også for regi, manus og beste internasjonale film. Han har også en m.in konto. Golden Globe for beste utenlandske film og Golden Palm.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *