Bob Dylan har en overraskelse. Han spilte inn sin første sang på åtte år og kan allerede lyttes til

0 Comment

Categories :

Bob Dylan gjorde en stor overraskelse til sine fans og for første gang på åtte år presenterte han verden med en helt ny sang, som han annonserte på sin Twitter-konto. Sangen forteller historien om drapet på USAs president John F. Kennedy.

Bob Dylan ga ut en ny sang etter en åtte års pause. «Murder Most Foul», er en nesten 17-minutters ballade dedikert til drapet på president John F. Kennedy i 1963. Sangeren annonserte premieren på sin Twitter-profil. Nå kan du også lytte til denne sangen.

Bob Dylan spilte inn sin første sang på åtte år
«Jeg hilser dine fans og tilhengere, jeg er veldig takknemlig for deg for støtte og lojalitet du har vist meg i årevis. Jeg tror du kan være interessert. Vær trygg, årvåken og gud våk over deg,» skrev Dylan.

«Det var en mørk dag i Dallas i november 1963. Denne dagen vil leve i infamy» – vi hører i begynnelsen av sangen. Det er fortsatt vers av «Skutt som en hund i dagslys, det var et spørsmål om øyeblikket, og øyeblikket viste seg å være riktig, du må betale din gjeld, og vi kom for å plukke dem opp, vil vi drepe oss selv med hat uten respekt.»

Bob Dylan noen uker etter president Kennedys mord utløste ganske mye kontrovers som hevdet at han så morderen, Lee Harvey Oswald, noe av seg selv og sin egen holdning. Da han mottok Tom Paine-prisen, fortalte han sjokkert publikum «Jeg må innrømme at jeg ikke vet hva mannen som skjøt president Kennedy og om han visste nøyaktig han gjorde, men jeg må også ærlig innrømme at jeg så noe i ham med selv».

«Jeg tror ikke det kan gå så langt. Men jeg må innrømme at jeg følte det han følte – men ikke så mye å skyte, forteller ew.com.

«Murder Most Foul», er Dylans første sang siden hans album Tempest fra 2012. I mellomtiden var det utgivelser med gamle treff «Shadows in the Night», «Fallen Angles», «Triplicate» og en rekke bootlegs ble publisert.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *