Ania Rusowicz: Jeg ville aldri ha forestilt meg at «Til skogen»» ville gjenspeile en så veldig tilstedeværende situasjon. Det er en musikkvideo

0 Comment

Categories :

Ania Rusowicz: Jeg ville aldri ha forestilt meg at «Til skogen»» ville gjenspeile en så veldig tilstedeværende situasjon. Det er en musikkvideo

Anna Rusowicz med en klype salt tar på klippet i flere overraskende roller som er arrangert i ett budskap – tregere, gi kropp og sjel et pust, gå til den velkjente skogen, asyl for sjelen og rastløse tanker. Sangen er veldig fortellende spesielt nå, på den tiden da vi nå har vært i live.

– Jeg hadde aldri forestilt meg at sangen «Til skogen»» ville gjenspeile vår nåværende situasjon så mye. Jeg forventet heller ikke albumet «Awakening», som startet med den første singelen «World stand-up», og endte med tittelsangen «Awakening». Og hvis jeg har noen musikalsk evne til å forutsi hva som vil skje, så vil jeg gi deg håp – sier Ania Rusowicz og legger til:

Hvis vi er smarte nok, i solidaritet med hverandre og lytte til naturens stemme som bare gir oss et blunk i nesen og igjen vil vi ikke falle inn i en virvel som vi vet så godt, så vil vi være i stand til å nyte et liv som er virkelig en interessant reise, ikke et mål.
«Awakening»» er Ani Rusowicz fjerde album, albumet opprettholdes i en rock-and-roll/funk/blues atmosfære. De forrige var «My Big-Bit», «Genesis» (2013) og «Retrochristmas»» (2016). I 2019 spilte sangeren inn en ny versjon av hiten «Søk meg» for lydsporet til kordian Piwowarskis film «Mishmash, eller kogel-mogel 3».

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *